Lade Veranstaltungen
  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

7. #pubnpub Amsterdam

15.12.2015 / 20:00

7. #pubnpub Amsterdam

Hij organiseert gratis schrijf workshops en heeft de CoffeeCompany Book Award in het leven geroepen. Hij zorgde ervoor dat Humberto Tan zijn boek over Mike Tyson besprak in RTL Late Night. En onlangs gaf hij het ultieme boek voor Bowie-fans uit, David Bowie is.

Sander Knol, oud-Meulenhoff-Boekerij-directeur, richtte alweer drie jaar geleden zijn eigen uitgeverij op: Xander Uitgevers. Ondanks de crisisjaren in het boekenvak wist hij door creatief te werk te gaan, explosief te groeien en een eigen plek in het volle boekenlandschap te veroveren.

Hoe flikt Knol dit toch? Niet alleen poetst hij oude parels opnieuw op, hij heeft ook oog voor nieuw talent. Welke keuzes heeft hij gemaakt bij het starten van zijn nieuwe onderneming? En hoe ziet de toekomst van Xander Uitgevers eruit?

Marius van Campen (commercieel directeur uitgeverij Gottmer) en Carine van Wijk (redacteur van Gottmer kinder- en jeugdboeken en MT-lid) willen hier meer over weten en zullen samen met Knol naar de toekomst kijken. En nu het eind van het jaar in zicht is, ook terugblikken op wat is geweest.

Schuif 15 december aan, ontmoet collega’s en doe nieuwe ideeen op voor 2016. Het interview start om 20:00 uur. Of eet om 18:30 een onvervalste Pub hap mee. Toegang is gratis, maar wel graag even aanmelden via Facebook.


Speaker*innen / Akteur*innen:
, , ,

Details

Datum:
15.12.2015
Zeit:
20:00
Formate/Themen:
,
Webseite:
http://pubnpub.com

Veranstalter

#pubnpub Amsterdam
#pubnpub

Location / Ort

The Tara Amsterdam
Rokin 85-89 / Nes 100
1012 KL Amsterdam
Niederlande
Google Karte anzeigen
Website
Anzeige (falls eingeblendet)

Schreibe einen Kommentar